Lurer du på noe? Ta kontakt

Espen Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
991 11 118

Kai Nordal

Stilling
Salgsansvarlig LeieEie
E-post
Telefon
404 02 578

Flyttehjelpen

Når du handler bolig hos A.Utvik får du din helt egen concierge, som hjelper deg gjennom hele prosessen. Det betyr at én person følger deg fra første dialog, via kjøp og finansiering, salg av tidligere bolig og frem til planløsning, innredning og flytting av møbler til ditt nye hjem. Enkelt og greit.

Les mer om Flyttehjelpen

Vi har stadig nye flotte prosjekter på gang. Det er mange som leter etter ny bolig, men finner ikke den rette. Derfor er det viktig å melde seg på vårt nyhetsbrev, slik at du står først i køen ved nylanseringer. Meld din interesse HER

Nå kan du leie til du har råd til å eie!

Med dagens strenge regler for egenkapital er det tøffere enn noen gang å komme seg inn på boligmarkedet. For å hjelpe våre kunder med denne problematikken har vi i A. Utvik utviklet konseptet LeieEie, som gjør det enklere for folk å kjøpe bolig, selv uten tilstrekkelig egenkapital. Med nærmere 100 LeieEie-boliger så langt har vi hjulpet mange på Haugalandet med å oppnå boligdrømmen! Les mer for å se om dette passer for deg, og se hvilke spennende boliger du kan LeieEie.

Les mer om LeieEie