LeieEie-logo

LeieEie

Nå kan du leie (egen bolig) til du har råd til å eie!

Med dagens strenge regler for egenkapital er det tøffere enn noen gang å komme seg inn på boligmarkedet. For å hjelpe våre kunder med denne problematikken har vi i A. Utvik utviklet konseptet LeieEie, som gjør det enklere for folk å kjøpe bolig, selv uten tilstrekkelig egenkapital. Med nærmere 100 LeieEie-boliger så langt har vi hjulpet mange på Haugalandet med å oppnå boligdrømmen! Les mer for å se om dette passer for deg, og se hvilke spennende boliger du kan LeieEie.

MELD DEG OPP PÅ VÅRT NYHETSBREV OM LEIEEIE OG VÆR DEN FØRSTE SOM FÅR VITE NÅR NYE LEDIGE ENHETER LEGGES UT! REGISTRER DEG VED Å TRYKKE HER

Herviktunet

  Bolig Etasje Soverom Areal LeieEie pr. mnd.
+ 4/5 144m² 13.900,-

Stadion Terrasse

  Bolig Etasje Soverom Areal LeieEie pr. mnd.
+ 3 3 90m² 12.700,-
+ 4 2 87m² 12.800,-

Enkeltstående leiligheter

  Prosjekt Bolig Etasje Soverom Areal LeieEie pr. mnd.
+ Lundal Panorama - Tysvær 3 2 100m² 11.900,-
+ Spannalia Panorama 1 4 163m² 13.400,-
+ Stadion Terrasse 5 2 81m² 12.900,-
+ Hollenderhaugen 2 3 73m² 11.700,-

Slik fungerer modellen

Ved å benytte deg av LeieEie får du mulighet til å flytte inn i splitter ny leilighet som du har rett – men ikke plikt – til å kjøpe når egenkapitalen er på plass. Husleien betales etter en modell som gjør at du automatisk bygger opp egenkapital i leieperioden. Etter kun tre års leie har du mulighet til å kjøpe boligen. Å benytte seg av dette tilbudet er helt risikofritt.

Hvem kan LeieEie passe for?

Konseptet er tilpasset familiens utvikling, og er relevant for alle som ønsker å bygge seg opp egenkapital. Beboerne kan oppgradere bolig underveis, og ta med opptjent egenkapital over i ny bolig.

Unge i etableringsfasen med studielån

Småbarnsfamilier

Enslige med små barn

Personer i alle aldre som har gjennomgått samlivsbrudd

Noen forutsetninger

  • Den oppsparte egenkapitalen vil kun realiseres ved kjøp av boligen. Avsluttes leieforholdet tilfaller disse pengene A. Utvik
  • Tilfredsstillende betalingsevne
  • Vilkår i LeieEie avtalen tilkommer

Dersom du følger modellen med innbetalinger over 3 år, vil A. Utvik AS hjelpe deg å kjøpe boligen ut (under forutsetning at du har stabil og godkjent inntekt til å betjene lånet med).

Har du spørsmål?

Kai Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
404 02 578

Espen Nordal

Stilling
Concierge, Flyttehjelpen
E-post
Telefon
991 11 118