Flyttehjelpen

Når du kjøper bolig hos A.Utvik får du din helt egen concierge, som hjelper deg gjennom hele prosessen. Det betyr at én person følger deg fra første dialog, via kjøp og finansiering, salg av tidligere bolig og frem til planløsning, innredning og flytting av møbler til ditt nye hjem. Enkelt og greit.

A.Utvik har et team med ulik spisskompetanse, og din concierge setter deg i kontakt med de riktige fagfolkene underveis. Vi benytter oss av kvalitetssikrede samarbeidspartnere og leverandører for å forsikre oss om at alt vi leverer er av godkjent standard. Jeg er din kontakt inn mot vårt team, og håndterer alle prosesser for deg.

Boligkjøp er sannsynligvis den største investeringen du gjør. Da er det viktig at du blir ivaretatt på best mulig måte. Du skal ha en god opplevelse helt fra du kjøper til du er etablert i ditt nye hjem. A.Utvik har i dag flere konsepter og løsninger som sørger for nettopp dette. Din concierge vil hjelpe deg med å manøvrere mellom disse, og det er dette som er Flyttehjelpen!

Sammen med deg vil vi bruke tid på boligen din slik at du blir fornøyd.

Her ser du en stegvis fremstilling av Flyttehjelpen:

 • Kjøp av bolig
  • Det skal være enkelt å kjøpe bolig. Vi tilpasser oss dine behov og tilbyr å hente deg, komme hjem til deg eller møte deg der du ønsker. Vi kan også ta dialog via Chat, Epost og/eller telefon. Vi er tilgjengelig for deg, uansett når og hvor du måtte ønske. Vi møter deg som er ung sammen med foreldrene dine, eller dine barn dersom du er eldre. Og hvis du er helt sjef – helt selv, møter vi deg også alene! Vi utvikler også stadig digitale verktøy som gjør det enklere å se for seg hva man kjøper.
 • Finansiering
  • Det er vanskelig i dag å få kjøpt sin egen bolig. A. Utvik har utviklet flere finansielle konsepter over flere år. Vi har dermed en rekke verktøy som du kan benytte for å få din egen bolig i dag. LeieEie, SpareEie, inntil 100% finansiering er noen av konseptene som vi har i samarbeid med etablerte og trygge banker. Vi håndterer alt for deg, du slipper å gå i banken. Vi har også egen finansiell rådgiver med lang fartstid i bank. Alt for å ha en ryddig, trygg og effektiv prosess for deg som kunde
 • Utforming/Innredning
  • Det kan være vanskelig å se for seg sin første leilighet. Både dersom man er førstegangskjøper og hvis man kommer fra en større bolig. Da har vi digitale hjelpemidler, og interiørkonsulent til rådighet. Du får den hjelpen du trenger av oss. Passer den gamle sofaen inn i den nye stuen? Hvilke solblendinger er mest praktisk? Hvilke farger passer på veggene? Alt dette og mye mer gir vi deg et svar på.
 • Flytteprosessen
  • Det å skulle flytte et liv eller kanskje flere, ut av en bolig og inn i en ny bolig er ofte en stor oppgave. Vi tar derfor hele denne jobben for deg. Du får utlevert flytteesker, klistremerker, tusj, teip, søppelsekker, bobleplast og bølgepapp. I tilleg får du en container til restavfall. Så stiller vi med et profesjonelt flyttebyrå som flytter alt du vil ha med deg i din nye bolig. Du finner da esken som hører til stuen – i din nye stue. Du trenger ikke å løfte mer enn din egen finger.
  • Vi hjelper deg med flyttemelding etc.
 • Salg av gammel bolig
  • Vi gir deg gratis og uforpliktende verdivurdering av bolig som skal selges

Og husk – jeg hjelper deg gjennom alle stegene, og har kontroll på alle prosessene for deg.

 

Har du spørsmål?

Espen Nordal

Stilling
Concierge, Flyttehjelpen
E-post
Telefon
+47 991 11 118