LeieEie-logo

LeieEie

Nå kan du leie (egen bolig) til du har råd til å eie!

Med dagens strenge regler for egenkapital er det tøffere enn noen gang å komme seg inn på boligmarkedet. For å hjelpe våre kunder med denne problematikken har vi i A. Utvik utviklet konseptet LeieEie, som gjør det enklere for folk å kjøpe bolig, selv uten tilstrekkelig egenkapital. Med nærmere 100 LeieEie-boliger så langt har vi hjulpet mange på Haugalandet med å oppnå boligdrømmen! Les mer for å se om dette passer for deg, og se hvilke spennende boliger du kan LeieEie.

Herviktunet

  Bolig Etasje Soverom Areal LeieEie pr. mnd.
+ 4/5 144m² 13.900,-

Stadion Terrasse

  Bolig Etasje Soverom Areal LeieEie pr. mnd.
+ 4 2/3 87m² 13.900,-

Slik fungerer modellen

Ved å benytte deg av LeieEie får du mulighet til å flytte inn i splitter ny leilighet som du har rett – men ikke plikt – til å kjøpe når egenkapitalen er på plass. Husleien betales etter en modell som gjør at du automatisk bygger opp egenkapital i leieperioden. Etter kun tre års leie har du mulighet til å kjøpe boligen. Å benytte seg av dette tilbudet er helt risikofritt.

Hvem kan LeieEie passe for?

Konseptet er tilpasset familiens utvikling, og er relevant for alle som ønsker å bygge seg opp egenkapital. Beboerne kan oppgradere bolig underveis, og ta med opptjent egenkapital over i ny bolig.

Unge i etableringsfasen med studielån

Småbarnsfamilier

Enslige med små barn

Personer i alle aldre som har gjennomgått samlivsbrudd

Noen forutsetninger

  • Den oppsparte egenkapitalen vil kun realiseres ved kjøp av boligen. Avsluttes leieforholdet tilfaller disse pengene A. Utvik
  • Tilfredsstillende betalingsevne
  • Vilkår i LeieEie avtalen tilkommer

Dersom du følger modellen med innbetalinger over 3 år, vil A. Utvik AS hjelpe deg å kjøpe boligen ut (under forutsetning at du har stabil og godkjent inntekt til å betjene lånet med).

Har du spørsmål?

Kai Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
404 02 578

Espen Nordal

Stilling
Concierge, Flyttehjelpen
E-post
Telefon
991 11 118