Nå kan du leie til du har råd til å eie!

Med dagens strenge regler for egenkapital er det tøffere enn noen gang å komme seg inn på boligmarkedet. For å hjelpe våre kunder med denne problematikken har vi i A. Utvik utviklet konseptet LeieEie, som gjør det enklere for folk å kjøpe bolig, selv uten tilstrekkelig egenkapital. Med godt over 100 LeieEie-boliger så langt har vi hjulpet mange på Haugalandet med å oppnå boligdrømmen! Les mer for å se om dette passer for deg, og se hvilke spennende boliger du kan LeieEie..

   

LeieEie-boliger tilgjengelig nå

Ingen eiendom funnet

Leie til du har råd til å eie!

Hvem kan LeieEie passe for?

Konseptet er tilpasset familiens utvikling, og er relevant for alle som ønsker å bygge seg opp egenkapital. Beboerne kan oppgradere bolig underveis, og ta med opptjent egenkapital over i ny bolig.

Unge i etableringsfasen med studielån

Småbarnsfamilier

Enslige med små barn

Personer i alle aldre som har gjennomgått samlivsbrudd

Noen forutsetninger

  • Den oppsparte egenkapitalen i form av rabatt vil kun realiseres ved kjøp av boligen. Avsluttes leieforholdet tilfaller denne rabatten A. Utvik
  • Tilfredsstillende betalingsevne
  • Vilkår i LeieEie avtalen tilkommer

Dersom du følger modellen med innbetalinger over 5 år, vil A. Utvik AS hjelpe deg å kjøpe boligen ut (under forutsetning at du har stabil og godkjent inntekt til å betjene lånet med).

Har du spørsmål? Ta kontakt

Nyhetsbrev

Meld deg opp på vårt nyhetsbrev om LeieEie og vær den første som får vite når nye ledige enheter legges ut! Registrer deg her.