SpareEie-logo

SpareEie

Med SpareEie dobler A. Utvik ditt sparebeløp!

SpareEie er et konsept som A. Utvik har etablert for å gjøre det enklere å komme seg inn på boligmarkedet for de uten egenkapital. SpareEie går kort fortalt ut på at du etablerer en månedlig sparing når du kjøper bolig hos A.Utvik og sparer i byggetiden. Når leiligheten er klar for innflytting, dobler A. Utvik beløpet du har spart.

Slik fungerer modellen

Ved å benytte SpareEie får du mulighet til å flytte inn i splitter ny leilighet selv om du mangler egenkapital. Gjennom SpareEie sparer du inntil 5.000 kroner i måneden som du legger av til din nye bolig. På innflytningsdagen vil A. Utvik AS doble ditt beløp – i form av rabatt på din nye bolig.

I løpet av ett år kan du spare hele 60.000 kroner dersom du legger til side maksbeløpet på 5.000 kroner hver måned – og i tillegg får du altså tilsvarende i redusert pris fra A. Utvik.

Se vilkår for SpareEie

Legger du til side maksbeløpet på 5.000 kroner hver måned sparer du 60.000,- på et år – i tillegg får du tilsvarende i redusert pris fra A. Utvik.

Hvem passer SpareEie for?

SpareEie passer for alle som har ryddig økonomi og mulighet for sparing, men som mangler egenkapital til å kjøpe ny bolig!

Spørsmål?

Har du spørsmål angående denne modellen. Ring oss da vel!
Vår salgssjef Kai Nordal er alltid behjelpelig.

Kai Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
+47 404 02 578