Med SpareEie dobler A. Utvik ditt sparebeløp!

SpareEie er et konsept som A. Utvik har etablert for å gjøre det enklere å komme seg inn på boligmarkedet for de uten egenkapital. SpareEie går kort fortalt ut på at du etablerer en månedlig sparing når du kjøper bolig hos A.Utvik og sparer i byggetiden. Når leiligheten er klar for innflytting, dobler A. Utvik beløpet du har spart.

 

Slik fungerer modellen

Ved å benytte SpareEie får du mulighet til å flytte inn i splitter ny leilighet selv om du mangler egenkapital. Gjennom SpareEie sparer du inntil 5.000 kroner i måneden som du legger av til din nye bolig. På innflytningsdagen vil A. Utvik AS doble ditt beløp – i form av rabatt på din nye bolig.

I løpet av ett år kan du spare hele 60.000 kroner dersom du legger til side maksbeløpet på 5.000 kroner hver måned – og i tillegg får du altså tilsvarende i redusert pris fra A. Utvik.

 

Se vilkår for SpareEie

 

Legger du til side maksbeløpet på 5.000 kroner hver måned sparer du 60.000,- på et år – i tillegg får du tilsvarende i redusert pris fra A. Utvik.

 

Hvem passer SpareEie for?

SpareEie passer for alle som har ryddig økonomi og mulighet for sparing, men som mangler egenkapital til å kjøpe ny bolig!

 

Spørsmål?

Har du spørsmål angående denne modellen. Ring oss da vel!

Vår salgssjef Kai Nordal er alltid behjelpelig.

Du treffer han på telefon 404 02 578 og på følgende mailadresse: [email protected]