Stadion Terrasse

Stadion Terrasse

Stadion Terrasse

Stadion Terrasse er et nytt og moderne leilighetskompleks sentralt i Haugesund Kommune. Prosjektet ligger mellom Haugesund Stadion og Hollenderhaugen, meg kort gåavstand til sentrum, byheiene og store arbeidsplasser som Haugesund Sykehus m.fler.

Bruk tiden

Hva du vil gjøre med fritiden din er opp til deg. En ting er helt sikkert: med en lettstelt leilighet, midt i hjertet av Haugesund, er de gode opplevelsene alltid innenfor rekkevidde. Prosjektet er forhåndsgodkjent for Husbankfinansiering, sammen med andre gode og økonomiske fordeler som åpner for enda flere muligheter.

Stadion Terrasse

I hjertet av Haugesund, like ved Haugesund Stadion bygges nå 40 lyse og gjennomgående og lettstelte leiligheter. Størrelsene varierer fra 69,5 – 163,3 m2 og har 2-4 soverom. Direkte heisadkomst fra parkeringsgarasje. De fleste har to verandaer. Se plassering, plantegning og finn din leilighet ved å klikke på leilighetene i boligvelgeren lenger oppe på denne siden. Ta kontakt for et møte eller en byggeplassvisning.

Byggeprosessen

Byggingen er godt i gang og det tas sikte på ferdigstillelse til jul 2019. Bilder fra byggeplassen viser under.

Innvendige kvaliteter

Leilighetene leveres nøkkelferdige, med kvaliteter som hvitpigmentert eikeparkett på gulv, gipsvegger og tak med listfrie overganger, flisebelagte bad, hvit kjøkkeninnredning med hvitevarer, Villavent varmepumpebereder og mye mer. I tillegg kan du naturligvis gjøre tilvalg, etter egen smak.

Fornybar energiløsning

Boligene leveres med en villavent varmepumpebereder som er en varmtvannsbereder med integrert varmepumpe. Varmepumpen henter varme fra uteluften, men den har ingen «utedel» – ingen utfordringer mht. plassering eller støy. Energibehov til varmt tappevann utgjør en betydelig andel av netto varmebehov i moderne boliger. I leiligheter, hvor varmetap via yttervegger, tak og gulv er lite, utgjør varmebehov til varmtvann en svært stor andel. VEP 2, som modellen heter, vil tilfredsstille kravet til 40% fornybar energiforsyning i leiligheten.

SpareEie

SpareEie gir deg mulighet til å spare inntil kr. 5.000,- i måneden når du kjøper leilighet i Stadion Terrasse – utbygger dobler sparebeløpet ditt når du overtar din nye leilighet!

Les mer om SpareEie

Kontakt

Marius Kallevik

Stilling
Eiendomsmegler, Meglerhuset Rele
E-post
Telefon
90 77 69 49

Kai Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
+47 404 02 578

Espen Nordal

Stilling
Concierge, Flyttehjelpen
E-post
Telefon
+47 991 11 118

Adresse

Leitevegen 2 , 5522 Haugesund