Spannatunet Borettslag

Spannatunet Borettslag

Spannatunet Borettslag

BESKRIVELSE
På Spannatoppen skal vi nå bygge Haugalandets kanskje koseligste borettslag. Seks flunkende nye leiligheter over to plan i vakre omgivelser. Spannatunet borettslag vil ligge i et svært populært område. Her har du flotte turområder rett utenfor døren og en liten spasertur til Raglamyr eller Oasen når shopping står på timeplanen. Norheim er kun et steinkast unna med skole, barnehager, idrettsanlegg, dagligvare og alt annet du skulle trenge. Ellers kan en nyte nærområdet med lekeplasser og fellesareal.

GLEDEN AV NOE NYTT
Har du gått med drømmen om å flytte inn i splitter ny bolig? Legg bort bekymringene med vedlikehold og oppussing. Smart planløsning, fornuftig materialvalg og fantastisk beliggenhet gjør hverdagen en glede. Flytt inn i nøkkelferdig leilighet og nyt solen og lyden av naturen fra den store terrassen din.

BO TRYGT OG GODT I NYTT BORETTSLAG
Når du skal kjøpe ny bolig tar du mest sannsynlig valget mellom to gode eierformer. Begge er trygge valg og det er fordeler med både borettslag og sameie. Så hvorfor velge borettslag?

«All inclusive». I borettslag er kommunale avgifter og eiendomsskatt bakt inn i felleskostnadene. Det eneste du betaler utenom den faste og forutsigbare fakturaen fra borettslaget er strøm og innboforsikring.
Sikringsordning: Borettslag har forsikringer slik at andelseierne ikke står ansvarlig for naboens manglede innbetaling av felleskostnader.
Bankens favoritt: Borettslag har solid økonomi og gode pantemuligheter, og er dermed bankens favoritt.
Vedlikehold/Oppussing: Borettslag får gode lånebetingelser dersom det trengs oppussing, påbygg eller andre store investeringer. Dette fører også til at borettslag er godt vedlikeholdt, som igjen fører til høy standard over lang tid.
Stabilt bomiljø: Borettslag er laget for de som skal bo der og har strenge regler for utleie. Dermed er det sjeldent utskiftninger.

SNAKK MED OSS!
Vi i A. Utvik lever for dialog med mennesker. Den formelle biten legger vi til siden og tar heller en prat om vær og vind. Er du bare nyskjerrig, men ønsker ikke å binde deg til noe? Da er du kommet til rett plass!

Vi møter deg hvor som helst, når som helst. Du når oss på telefon, chat og epost store deler av døgnet. Her er det lov å spørre om alt. Vi gleder oss til å bli kjent med deg 🙂

TILPASS DIN NYE BOLIG
I alle prosjekter som A. Utvik bygger har kunden tilpasningsmuligheter i sin bolig. Gjør endringer og tilvalg slik at du får det som du ønsker. Kjøkkenøy? Vi fikser! Ekstra soverom? Ingen problem! Våre medarbeidere har lang erfaring i bransjen og ser løsninger, ikke problemer. Blant våre underleverandører kan du gjøre tilvalg på blant annet kjøkken, parkett, fliser, baderom, maling og elektro utover den gode standarden.

Meld interesse

Les mer om våre vilkår

Last ned

Kontakt

Espen Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
991 11 118

Torbjørn Håvås Tjønn

Stilling
Eiendomsmegler MNEF Meglerhuset Rele
E-post
Telefon
992 46 965