Spannatunet

Spannatunet

Kun en ledig - Visning hver onsdag i oddetallsuker 16:30-17:15

Ferdigstillelse nærmer seg og det blir innflytting i høst. Det er fremdeles mulig å kjøpe seg en ny leilighet som er ledig i C5. Leiligheten er godkjent for husbankfinansiering. Husbanken har meget gunstige lånevilkår med både lav rente og mulighet for inntil 8 års avdragsfrihet. Alle  – uansett alder – kan få lån i Husbanken.

Spannatunet

På Spanne bygges 18 arkitekttegnede leiligheter. Over 60% er solgt. Boligene bygges i et nyetablert boligområde, omgitt av flotte grøntområder og med utsikt mot Spannavatnet. Grensen mellom byen og naturomgivelser med bondegårder og sauebeiter har gjort området kjent som: «Spanne – midt i mellom byen og landet.» Kontakt oss i dag for å reservere leilighet og for å avtale et møte og en gjennomgang.

Leveransen

Boligene leveres nøkkelferdige, med parkeringsplass og sportsbod. Det medfølger kvaliteter som hvitpigmentert eikeparkett på gulv, flisebelagt bad, gipsvegger- og tak med listfrie overganger, hvit kjøkkeninnredning med hvitevarer og varmepumpe. I tillegg kan du naturligvis gjøre tilvalg, etter egen smak.

Nærområdet

Alle bildene under er tatt innenfor kort gangavstand fra boligene.

SpareEie

SpareEie gir deg mulighet til å spare inntil kr. 5.000,- i måneden når du kjøper leilighet i Spannatunet – utbygger dobler sparebeløpet ditt når du overtar din nye leilighet!

Les mer om SpareEie

Kontakt

Espen Nordal

Stilling
Concierge, Flyttehjelpen
E-post
Telefon
+47 991 11 118

Kai Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
+47 404 02 578

Marius Kallevik

Stilling
Eiendomsmegler, Meglerhuset Rele
E-post
Telefon
90 77 69 49

Adresse

Spannavegen 12
5532 Spanne

Åpne i Google Maps ↗