Skåredalstoppen Borettslag

Skåredalstoppen Borettslag

Skåredalstoppen Borettslag

Beskrivelse

På den beste tomten i Skåredalen har vi allerede hatt stor suksess med byggetrinn 1. Nå utvider vi med neste byggetrinn som består av 12 flotte leiligheter. Hele byggetrinnet er tegnet av det lokale og anerkjente arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke. A. Utvik as samarbeider med solide lokale entreprenører med lang erfaring. Ekte håndverk til din nye drømmebolig!

Sentralt nær naturen
Leilighetens sentrale beliggenhet gjør det enkelt å spasere til de fleste fasiliteter. På Skåredalstoppen ligger alt til rette for et rikt og komfortabelt liv. Avstanden til Raglamyr er kort.

Området

Skåredalstoppen ligger på en av tomtene med best solforhold i Sveiven, og får en nydelig utsikt. Her kan du nyte lange dager fra de solrike verandaene.

Skåredalen er et populært boligområde I Haugesund for store og små. Her er det folk i alle aldre. Sentralt i forhold til Raglamyr og alle servicetilbud. Området er godt etablert med skoler, barnehager, fritidsaktiviteter, butikker og offentlig kommunikasjon i nærheten. I tillegg er det mange flotte turløyper rett utenfor døra.   I område har det blitt bygget mange flotte og eksklusive  boliger sammen med flotte lekeplasser.

Prosjektet

Totalt bygger vi 21 leiligheter med innendørs parkering og heis for å gjøre din hverdag så enkel og avslappet som mulig. Byggetrinn 1 er innflyttingsklart allerede sommeren 2021. Totalt består prosjektet av tre bygninger. De to bygninger som føres opp nå har heis- og trappehus. Størrelsene på leilighetene er 86 eller 90 kvm og kan leveres med 2 eller 3 soverom. Ved området blir det etablert lekeplass og felles uteområde med grillplass for koselige kvelder med naboer og venner.

Vi legger stor vekt på lokal og kvalitetssikker leveranse i våre prosjekter. Våre samarbeidspartnere har mange års erfaring på Haugalandet. For A. Utvik er det viktig med langsiktighet og våre underleverandører har bistått oss i utallige prosjekter. 

Ditt hjem

I ditt nye og moderne hjem kan du nyte utsikten og kose deg. Kjøper du boligen tidlig i prosessen kan du sette ditt eget preg på boligen med å velge tilvalg og løsninger som du selv ønsker.

Alle leiligheter fra A. Utvik leveres med integrerte hvitevarer på kjøkken. Nyt den flotte kveldssolen fra terrassen med overbygg og belysning. Hver leilighet får sykkelparkering, parkeringsplass i lukket garasje og sportsbod på ca. 5 m2 med låsbar dør. Felles grøntarealer for lek og kos, samt gjesteparkering utenfor byggene.

God plass.
Leilighetene kan ha 2 eller 3 soverom. Gode terrasser med plass til familien, både rundt bordet og for de som vil sole seg. Trinn 2 er et bygg med 12 leiligheter i, og er en del av et totalprosjekt som vil bestå av 21 enheter.

Last ned

Kontakt

Kai Nordal

Stilling
Salgsansvarlig LeieEie
E-post
Telefon
404 02 578

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
Telefon
+47 979 51 200