Skåredalstoppen - Trinn 1

Skåredalstoppen - Trinn 1

Skåredalstoppen - Utsikten

Trinn 1 er et bygg med 9 leiligheter i, og er en del av et totalprosjekt som vil bestå av 21 enheter. Det er tegnet av Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke og er tenkt tilpasset en moderne stil. Det å bo i en helt ny, sentralt beliggende og flott leilighet er både behagelig, og økonomisk gunstig. Avstanden til Raglamyr er kort, boutgiftene er lave. Leilighetens sentrale beliggenhet gjør det enkelt å spasere til de fleste fasiliteter. På Skåredalstoppen ligger alt til rette for et rikt og komfortabelt liv.

Området

Eiendommen ligger i søre del av Steinsfjellet. Fjelltoppen til høyre når du nyter utsikten heter Litla Trongjo som er en del av Byheiene. Den ligger 152 meter over havet. Folk reiser fra hele distriktet for å gå tur i disse Byheiene. Vakre turområder for rekreasjon, trim og utfoldelse. Skåredalen har de siste 2 tiårene utviklet seg til å bli et meget attraktivt boligområde, med 2 butikker, stor barne og ungdomskole, flere barnehager, en mengde lekeplasser og trygge gangstier. I Skåredalen er det aktive miljøer, der de fleste naboer er med i Facebook grupper, der aktiviteter deles og der naboene stiller opp. Nabofester, St. Hans feiring, nyttårsfeiring, fotballkamper og brettspill «bestilles» og lånes. Slik er det også for de som bor i Sveiven. Sveiven er for de som vil ha det rolig, nyte tilværelsen, men også for de som vil ut, ut for å tilbringe tid med andre.

SpareEie

SpareEie gir deg mulighet til å spare inntil kr. 5.000,- i måneden når du kjøper leilighet i Skåredalstoppen - Trinn 1 – utbygger dobler sparebeløpet ditt når du overtar din nye leilighet!

Les mer om SpareEie

Kontakt

Espen Nordal

Stilling
Concierge, Flyttehjelpen
E-post
Telefon
+47 991 11 118

Georg Berg

Stilling
Eiendomsmegler MNEF
E-post
Telefon
+47 979 51 200

Kai Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
+47 404 02 578

Adresse

Sveiven, 5533 Haugesund, Norge