Hollenderhaugen Amfi BRL

Hollenderhaugen Amfi BRL

Hollenderhaugen Amfi Borettslag

Det er ikke hver dag det etableres et nytt borettslag i hjertet av Haugesund, men nå er det nettopp det vi gjør. Hollenderhaugen Amfi er et samarbeidsprosjekt mellom to solide aktører på Haugalandet – Haugesund Boligbyggelag (HAUBO) og A. Utvik AS.

Drøm deg til en enkel bolig!

Er du ung og drømmer om din egen bolig, eller har du vært etablert i mange år allerede? Uansett drømmer du kanskje om en bolig som gjør livet litt enklere. En bolig som er lett å holde, enkel å bruke, og som er tilrettelagt for alle livsfaser. Et hjem der du kan samle venner og familie, nyte freden og gjøre akkurat det du ønsker.

I Hollenderhaugen Amfi er alt lagt til rette for å bo enkelt. Med gode planløsninger, livsløpsstandard på alle arealer og heis til alle plan kan du bo godt og trygt i alle faser av livet. Den tekniske utførelsen på boligen og den sentrale beliggenheten gjør at tilgjengeligheten er helt fantastisk.

Og du bor virkelig sentralt: Med umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, sykehus, sentrum, treningssenter og ikke minst hovedfartsåren Karmsundgata rett rundt svingen.

Det at Hollenderhaugen Amfi er et borettslag legger også til rette for en bekymringsfri tilværelse. Borettslag har fellesløsninger for vedlikehold, vaktmestertjenester, sikkerhet, opplegg for internett og tv, økonomiforvaltning, lekeplasser og betaling av kommunale avgifter. Slike gode fellesløsninger gjør det både enkelt og trygt å bo. HAUBO har bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer i over 70 år, og blir også forretningsfører for borettslaget. Gjennom samarbeidet med HAUBO er vi trygge på å være i de aller beste hender.

Dette er en unik mulighet for å skaffe seg en drømmebolig i hjertet av Haugesund.

Økonomiske fordeler

Det søkes Husbanklån på fellesgjelden, som vil utgjøre 75% av totalprisen.

Priseksempel første 8 år

Ved kjøp av leilighet 104 betaler du kr. 880 652,- inkl. omkostninger for leiligheten ved overtagelse. Fellesgjelden på leiligheten (kr. 2 636 250,-) betjenes av din månedlige betaling av fellesutgifter, som er kr 6 367,- for denne leiligheten. Dette inkluderer også bl.a. kommunale avgifter, renovasjon, vedlikehold, forsikring av bygningsmassen, og Altibox. Utover dette har du utgifter til strøm og innboforsikring. Klikk på hver leilighet i boligvelgeren for å få en oversikt over de forskjellige økonomiske opplysningene.

For å oppsummere er leilighetens totalpris kr. 3 515 000 + omk., men det er ovennevnte tall som faktisk betales. Fellesutgiftene øker etter 8 år da avdragene begynner å løpe på fellesgjelden. Rentenivå vil endre seg over tid. Dersom du ønsker å innfri fellesgjelden er dette også mulig, og du vil da kun betale kr. 2 412,- per måned. Komplette betalingsvilkår finnes i salgsoppgaven fra megler.

Innvendige kvaliteter

Leilighetene leveres nøkkelferdige, med kvaliteter som hvitpigmentert eikeparkett på gulv, gipsvegger og tak med listfrie overganger, flisebelagte bad, hvit kjøkkeninnredning med hvitevarer og mye mer. I tillegg kan du naturligvis gjøre tilvalg, etter egen smak.

SpareEie

SpareEie gir deg mulighet til å spare inntil kr. 5.000,- i måneden når du kjøper leilighet i Hollenderhaugen Amfi BRL – utbygger dobler sparebeløpet ditt når du overtar din nye leilighet!

Les mer om SpareEie

Kontakt

Espen Nordal

Stilling
Concierge, Flyttehjelpen
E-post
Telefon
+47 991 11 118

Kai Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
+47 404 02 578

Marius Kallevik

Stilling
Eiendomsmegler, Meglerhuset Rele
E-post
Telefon
90 77 69 49