Herviktunet Rekkehus

Herviktunet Rekkehus

Herviktunet Rekkehus

Vi river skolen i Hervik og bygger fire rekkehus. Du kan nå bo rimelig i idylliske omgivelser. Gode solforhold, lukten av havet og et trygt nabolag.

Rekkehusene er planlagt over to plan. Soverom, stort flislagt bad og walk-in garderobe i underetasjen og stue/kjøkken i overetasjen. Det er prosjektert med 2 soverom, med mulighet for 3 soverom. Dette bestemmer du selv.

HUSBANFINANSIERT PROSJEKT

Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både behagelig, og økonomisk gunstig. Boligene overgår vanlige krav til miljøvennlighet og de tilrettelagt for alle. Ingen stenges ute – ingen stenges inne. Boutgiftene vil være lavere enn ellers, mye på grunn av den lave renten i Husbanken. Denne ligger i dag fra 0,79%, mens et lån i en vanlig bank ligger rundt 1,8%. Dette utgjør store summer hver måned. Alle – uansett alder – kan få lån i Husbanken. Dette prosjektet er godkjent for husbankfinansiering.

Flyttehjelpen

Flyttehjelpen er navnet på reisen du får gjennom kjøp av bolig hos A. Utvik as. Dette består av alt fra visning, signering, innflytting, oppfølging og ettårsbefaring.

Selve «Flyttepakken» er gratis for deg som kjøper bolig hos oss. Dette inkluderer:

– Flyttebyrå. Du pakker, vi flytter.
– Alt du trenger for å pakke ned. Flytteesker, søppelsekker, bobleplast osv, levert på døren.
– Du får container til restavfall stående en uke.
– Ellers kan Concierge Espen hjelpe deg med alt annet du lurer på.

Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Pris fra

2.890.000,-

Størrelse

100m2

Soverom

2-3

Kontakt

Kai Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
404 02 578

Espen Nordal

Stilling
Concierge, Flyttehjelpen
E-post
Telefon
991 11 118