Prosjektet
Hasseløy Park planlegges oppført nord på Hasseløy. Plassen har sin egen historie og på 1930-tallet hadde Johannes Østensjø & Co. fabrikker på blant annet Hasseløy. Firmaet var Skandinavias klart største tønneprodusent og en viktig bidragsyter for Hasseløy og byen Haugesund. En ny tidsepoke for området starter nå når nye boliger og næring skal føres opp.

Byggetrinn 1 vil bestå av 37 leiligheter som varierer i størrelse fra 51 kvm til 104 kvm og planlegges med daglivarebutikk i 1 etasje. Alle leilighetene vil få egen terrasse hvor det vil bli mulighet for innglassing. Bygget vil ha heis mellom alle etasjer, inkludert parkeringsgarasjen.

Utbygger
Hasseløy Park er et samarbeidsprosjekt mellom A. Utvik as, HAUBO og Bori Utbygging. Både A. Utvik og HAUBO er kjente aktører innen boligbygging på Haugalandet. Sammen har vi med oss Bori Utbygging som er en av Norges største boligbyggelag, og en stor boligbygger på østlandet.

Meld din interesse i dag
Husk å meld din interesse ved å trykke på knappen til høyre. Alle som melder sin interesse på forhånd vil også bli invitert til et eksklusivt informasjonsmøte, med mulighet for å sikre seg sin bolig før det legges på det åpne marked.

Spør oss!
Er det noe du lurer på? Ta kontakt i dag, så gleder vi oss til å svare. Spør oss om Flyttehjelpen, Trygghetsgaranti, Finansiering og LeieEie!

Les mer på www.autvik.no

Ta kontakt

Beliggenhet

5523 Norge

Hasseløy Park – Bo sentralt i maritime omgivelser – Spør oss om Flyttehjelpen, Trygghetsgaranti, LeieEie og Finansiering

Hasseløy Park – Bo sentralt i maritime omgivelser – Spør oss om Flyttehjelpen, Trygghetsgaranti, LeieEie og Finansiering
  • Boligtype: Leilighet
  • Soverom: 0 bedrooms
  • Eieform: Borettslag
  • 0 kr - 0 kr
Neste visning:   Ta kontakt for å avtale visning