A. Utvik – 100 års erfaring!

A. Utvik har siden oppstarten i 1923 utviklet seg til å bli en av de største lokale eiendomsutviklerne på privatmarkedet.

De siste ti årene har vi bygget over 1000 boliger på Haugalandet – i både Karmøy, Haugesund og Tysvær kommune. Vi har blant annet blitt kåret til en Gaselle bedrift av Dagens Næringsliv – en bemerkelse som gis til landets mest hurtigvoksende aktører.

Vi i A. Utvik er opptatt av kvalitet, kontinuitet og solide leveranser, og benytter oss derfor kun av kvalitetssikrede samarbeidspartnere og leverandører som holder høy standard.
Teamet vårt består av ni mennesker med ulik spisskompetanse, som alle er klar for å yte det lille ekstra som skal til for at du sitter igjen som fornøyd boligkjøper.

Vi er lidenskapelig opptatt av å forenkle det som kan være en stressende kjøps- og flytteprosess. For å bedre kunne hjelpe kundene våre gjennom dette har vi utviklet flere konsepter som hjelper våre kjøpere inn på det vanskelige boligmarkedet og forenkler selve flytteprosessen for dem. Med dette kan vi virkelig si at vi har kunden i fokus!

Våre prosjekter

Ingen eiendom funnet

Hvem vil du snakke med?