Hvis du kjøper tomt inkludert båtplass, bod og fellesnaust på Herviktunet, så får du 1 kvart million(!) kroner, rett på konto! Dette er penger du kan bruke til akkurat hva du vil. Om du bruker dem som egenkapital eller på en velfortjent ferie, det er helt opp til deg. Tilbudet gjelder kun frem til 30. juni og det er først til mølla som gjelder.

Ta kontakt i dag!

Espen Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
991 11 118

Øyvind Hasseløy

Stilling
Megler, Meglerhuset Rele
E-post
Telefon
92 06 35 07

Tomt inkludert fellesnaust, bod og båtplass: Fra 1.650.000,-

DIN EGEN TOMT

På Herviktunet har du alle muligheter, vi tilbyr full fleksibilitet. Er du usikker på hvilken type bolig du ønsker? Vil du sikre deg tomt mens du sparer til hytte? Har du allerede drømmehytta i tankene og ønsker egentegnet hytte? Kjøp tomt på Herviktunet nå og sikre deg den beste beliggenheten til Hervikfjorden!

Vi har allerede lagt ned et stort stykke arbeid i tomtene i Hervik. Den er masseutskiftet, vi har lagt inn vann, kloakk, strøm og fibernett til alle tomtene. Det betyr at du som kjøper vil få en tomt som nærmest er klar til støp. Det eneste som gjenstår på tomtearbeidelse er toppgrusing.

Som tomtekjøper på Herviktunet blir du en del av Herviktunet Velforening på lik linje som andre boligkjøpere. Det betyr at din stemme i naboskapet betyr akkurat like mye når fellesareal skal forvaltes. Det gir god trygghet til deg som kjøper på herlige Herviktunet!

På Herviktunet kan du bygge hytte eller hus og feriere, bo og leve det gode liv.

Idylliske Herviktunet

Hervik er et av de mest populære områdene å ha hytte i vår region. Drømmen om det å kunne «reise på landet” når sommeren kommer har gått i generasjoner. Herviktunet ligger kun en kort kjøre- eller båttur unna attraksjoner som “slusene”, turområder og Borgøy. I tillegg er det et ypperlig utgangspunkt for båtliv i Ryfylke-bassenget.

Herviktunet ligger på vestsiden av Hervikfjorden, midt mellom fjelltoppene, som gjør at du får maksimal utnyttelse av solen.

Det tar kun 25 minutter å kjøre til Haugesund, og veien er enda kortere til Kopervik. Det meste av det du trenger ligger allerede rett rundt deg. Jokerbutikken ned bakken for kald is på en varm sommerdag, eller det nødvendige til helgehandelen.

I tillegg finnes det bensinpumpe til både bil og båt rett ved butikken. På Herviktunet lager vi eget lekeområde. I nærområdet finner du også badeplass, ballbinge og ungdomshus. Her er det muligheter for aktiviteter, lek og gøy uansett vær og årstider.

Drømmer du om en praktfull hyttetomt til Hervikfjorden + 1 kvart million kroner du kan bruke til hva du vil?

FYLL UT SKJEMA OG LA DRØMMEN BLI VIRKELIGHET

Eller ta kontakt direkte

Espen Nordal

Stilling
Salgssjef
E-post
Telefon
991 11 118

Øyvind Hasseløy

Stilling
Megler, Meglerhuset Rele
E-post
Telefon
92 06 35 07