Hvorfor velge A. Utvik?

Vi forstår at å kjøpe en bolig er en stor investering og kan være en stressende opplevelse. Derfor vil vi sikre deg om at du har tatt det riktige valget ved å kjøpe bolig av oss.

En av våre visjoner har alltid vært å bygge boliger av god kvalitet som møter kundens behov og ønsker. Vi ønsker alltid å legge til rette for å arbeide med lokale entreprenører, som gir dedikerte arbeidere på byggeplass.

Vi har også forpliktet oss selv til å gi en enestående kundeoppfølging og være der for deg gjennom hele prosessen. Vi sørger for å følge deg gjennom alle trinn i prosessen og sørge for at du føler deg trygg og komfortabel med ditt kjøp.

Vårt mål er at når du kjøper bolig av oss, skal du være trygg på at du har tatt et godt valg. Vi er stolte over våre produkter og tjenester, og vi ser frem til å kunne hjelpe deg med å finne ditt drømmehjem.

Best på kundeoppfølging

Vårt fokus på kundeservice har alltid vært en hjørnestein i vår bedrift. Vi forstår at fornøyde kunder er den viktigste suksessfaktoren for vår virksomhet, og vi er dedikert til å gi dem den opplevelsen.

Vi investerer mye tid og ressurser i å lære om kundene våre og deres behov, slik av ti kan tilby skreddersydde løsninger og opplevelser.


Vi legger stor vekt på å tilby enkel og effektiv kommunikasjon. Kundene kan nå oss på flere måter, inkludert telefon, e-post og live chat.


Ønsket vårt er at våre kunder opplever både en rask og personlig service. Det er viktig for oss at våre kunder føler seg verdsatt og tatt vare på.


Vi har også en kontinuerlig forbedringsprosess på plass for å sikre at vi alltid tilbyr den beste kundeoppfølgingen. Dette gir oss muligheten til å forbedre oss og tilby en enda bedre opplevelse for våre kunder.


Til syvende og sist er vårt mål å skape en unik og minneverdig opplevelse for kundene våre. Vi ønsker å bygge et langsiktig forhold, som gir trygghet for begge parter.

Flyttehjelpen

Å flytte er den «kjedelige biten» med å kjøpe ny bolig. Dette kan være en stressende opplevelse, uansett om det er en stor eller liten flytting. Flyttehjelpen er etablert for å hjelpe deg med nettopp dette.

Flyttehjelpen er et konsept som fokuserer på å ta kunden gjennom hele prosessen, fra kjøp til etter innflytting. Dette er en stor del av vår kundeoppfølging og noe som er verdifullt for våre kunder.

Men det stopper ikke der! Flyttehjelpen inkluderer også gratis flyttebyrå. Ja, du leste riktig – gratis flyttebyrå. Vi sørger for at dine eiendeler blir trygt og forsvarlig transportert til ditt nye hjem av vårt profesjonelle flyttebyrå, uten ekstra kostnad for deg.

I korte trekk, når du velger A. Utvik, kan du være trygg på at du får en stressfri, personlig og pålitelig flytteopplevelse. Vi er her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen og sikre at du kommer deg fra punkt A til B på en trygg og effektiv måte.  

A. Utvik

Copyright © 2023 A. UTVIK

A. Utvik as

firmapost@autvik.no

+47 52 84 65 70

  • Besøksadresse: Kong Augvalds Veg 8a, 4262 Avaldsnes
  • Postadresse: Postboks 75, 4299 Avaldsnes