Hasseløy Park

VELKOMMEN TIL HASSELØY PARK

Hasseløy Park – Torget planlegges oppført nord på Hasseløy. Plassen har sin egen historie og på 1930-tallet hadde Johannes Østensjø & Co. fabrikker på blant annet Hasseløy. Firmaet var Skandinavias klart største tønneprodusent og en viktig bidragsyter for Hasseløy og byen Haugesund. En ny tidsepoke for området starter nå når nye boliger og næring skal føres opp.

Torget vil bestå av 38 leiligheter som varierer i størrelse fra 47kvm til 137kvm og har daglivarebutikk i 1 etasje. Alle leilighetene vil få egen terrasse hvor det vil bli mulighet for innglassing. Bygget vil ha heis mellom alle etasjer, inkludert parkeringsgarasjen.

Utbygger

Hasseløy Park er et samarbeidsprosjekt mellom A. Utvik as, HAUBO og Bori Utbygging. Både A. Utvik og HAUBO er kjente aktører innen boligbygging på Haugalandet. Sammen har vi med oss Bori Utbygging som er en av Norges største boligbyggelag, og en stor boligbygger på østlandet.

Meld din interesse i dag

Husk å meld din interesse ved å trykke på kanppen nedenfor. Gjør du det så er du først i køen når det kommer til informasjon om prosjektet. Alle som melder sin interesse på forhånd vil også bli invitert til et eksklusivt informasjonsmøte, med mulighet for å sikre seg sin bolig før det legges på det åpne marked.

Under regulering

Prosjektet er under regulering og bildene er ment som illustrasjon. Beplantning, fasade og uteområder på bildene er ikke endelig prosjektert og avvik fra illustrasjonen kan forekomme.

Illustrasjon er utarbeidet av Vikanes Bungum Arkitekter

KART

Hasseløy Park sin plassering på Hasseløy

Kontakt vårt salgsteam

Nysgjerrig?

Utforsk våre andre prosjekter

Ingen eiendom funnet