Nå kan du leie til du har råd til å eie!

Med dagens strenge regler for egenkapital er det tøffere enn noen gang å komme seg inn på boligmarkedet. For å hjelpe våre kunder med denne problematikken har vi i A. Utvik utviklet konseptet LeieEie, som gjør det enklere for folk å kjøpe bolig, selv uten tilstrekkelig egenkapital. Med nærmere 100 LeieEie-boliger så langt har vi hjulpet mange på Haugalandet med å oppnå boligdrømmen! Les mer for å se om dette passer for deg, og se hvilke spennende boliger du kan LeieEie.

Vi vet at livet er uforutsigbart. Derfor ønsker vi å tilby deg som kunde en Trygghetsgaranti når du kjøper bolig hos oss – helt gratis. Du skal også slippe å betale for din nye bolig før den er innflyttingsklar. Ingen forskudd, ingen betalingskrav.

 

 

 

Trygghetsgarantien dekker

Dersom uforutsette hendelser som påvirker privatøkonomien din skulle oppstå i byggeperioden og før overtakelse av leiligheten kan vår Trygghetsgaranti tre i kraft. Den er opprettet for at våre kunder skal føle seg ekstra ivaretatt, og dekker følgende uforutsette hendelser:

  • Arbeidsledighet
  • Arbeidsledighet hos ektefelle / samboer
  • Sykdom hos kjøper / ektefelle / samboer som medfører varig inntektsbortfall og som ikke kan avhjelpes av forsikringsordning eller tilsvarende
  • Dødsfall hos ektefelle

Dersom noe av ovennevnte inntreffer kan du når som helst, før innflytting, trekke deg ut av kjøpskontrakten.

Har du sprøsmål? Ta kontakt