Når du kjøper bolig hos oss, får du service fra A til Å

Vi vet at det er mye som skal falle på plass når du skal kjøpe bolig. Finansiering, egenandel, salg av nåværende bolig, kontrakter. Vi hjelper deg med alt det praktiske gjennom hele prosessen. Det kaller vi boligservice fra A til Å.

Vi er der for deg gjennom alt det praktiske – fra salg av nåværende bolig til du får nøklene til din nye drømmebolig.

I dagens boligmarked er finansiering essensielt for at man skal få lån til å kjøpe ny bolig. Det høye kravet til egenkapital på 15 % er ofte det første som hindrer kjøpere fra å realisere boligdrømmene sine. I tillegg til at mange av våre boliger kan finansieres gjennom Husbanken, som gir en svært gunstig rente, har vi i A. Utvik to unike konsepter som hjelper deg på veien mot din nye bolig: LeieEie og SpareEie.

LeieEie-konseptet ble etablert av A. Utvik for å gjøre det mulig å komme seg inn i boligmarkedet – selv uten egenkapital. I dag nærmer vi oss hele 100 LeieEie-boliger. Med en LeieEie-kontrakt flytter du inn i en splitter ny leilighet, som du har kjøpsrett på.

Med LeieEie sparer du nemlig opp egenkapital mens du leier, i stedet for å kaste penger ut av vinduet. Modellen er bygget opp slik at du automatisk sparer opp nok egenkapital til å kjøpe boligen gjennom leieforholdet. Etter fem år har du nok egenkapital til å kjøpe boligen, om du ønsker det. Dette er et konsept som kan passe for flere grupper – unge med studielån, småbarnsfamilier eller enslige. Målet vårt er å hjelpe flest mulig inn i boligmarkedet.

Les mer om LeieEie-konseptet her

SpareEie har blitt svært populært på kort tid, og vi forstår godt hvorfor. I likhet med LeieEie er dette et utviklet for å hjelpe de som ikke har nok egenkapital til å komme inn i boligmarkedet, eller som ønsker å spare opp ekstra egenkapital frem til innflytting. Når du kjøper bolig med SpareEie kan du spare opptil 5000 kroner i måneden frem til du får nøklene til din nye bolig. Jo tidligere du kjøper i et prosjekt, jo mer får du spart. På innflyttingsdagen matcher A. Utvik sparebeløpet ditt – og du kan potensielt sitte med over 100.000 kroner mer i egenandel – om du er flink til å spare da!
Ta kontakt med oss for å finne ut mer om SpareEie.

Vi hjelper deg med salg av din nåværende bolig

 Vi vet at det kan være stressende å kombinere kjøp av ny bolig og salg av nåværende bolig. Derfor har vi et tett samarbeid med Meglerhuset Rele som kan tilby verdivurdering av din nåværende bolig. Med din nåværende bolig på markedet, kan du sette i gang planene for det nye kapittelet i ditt liv. Ta kontakt med oss i dag for å få i gang prosessen.

Vi er der for deg gjennom hele prosessen

Som kunde hos oss står du alltid først i køen. Vi møter deg der du er, enten det gjelder boligplanlegging ller kontraktsunderskriving. Det viktigste for oss er at du føler deg trygg gjennom hele prosessen – fra A til Å. Derfor kommer vi gjerne og henter deg når du ønsker å gå på visning, eller vi kommer hjem til deg om du ønsker å signere på kjøpskontrakten hjemme.

Vi er der for deg gjennom hele prosessen

Som kunde hos oss står du alltid først i køen. Vi møter deg der du er, enten det gjelder boligplanlegging eller kontraktsunderskriving. Det viktigste for oss er at du føler deg trygg gjennom hele prosessen – fra A til Å. Derfor kommer vi gjerne innom til deg dersom du skulle ønske å signere kontrakten hjemme hos deg selv og vi gir deg gjerne skyss til visningen.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om våre boliger eller vår unike trygghetsgaranti.

Kai Nordal, salgssjef
E-post; kai.nordal@a-utvik.no
Telefon: 40402578