Kun to boliger igjen på Vassbrekke

Dette er Vassbrekke – en nyere bydel som har vokst jevnt og trutt de siste ti årene. I 2018 ferdigstilles det siste byggetrinnet, og dermed er det nå aller siste mulighet til å sikre seg en Utvik-bolig med alle de økonomiske fordelene som medfølger.

Kjøper du bolig gjennom A. Utvik, kan du søke om 80 prosent husbankfinansiering og få en unik trygghetsgaranti med på kjøpet. Det blir ingen forskudd, ei heller indeksregulering.

Her finner du boliger som passer inn i alle livets faser; lyse, funksjonelle, nøkkelferdige og innflytningsklare. Og best av alt: de ligger sentralt til med Brakahaug, Skåredalen og Raglamyr som nærmeste naboer.

På Vassbrekke 10 har du to flotte boliger som fortsatt er til salgs. Den ene er på romslige 84,8 kvadrat, mens den andre kan skilte med hele 108 kvadratmeter. Begge kan søkes finansiert gjennom husbanken, og du finner mer informasjon om dem her.

Ta kontakt med oss i A. Utvik for mer spørsmål om dette fantastiske boligprosjektet.