Herlige, landlige Vassbrekke

Vassbrekke er en nyere bydel som har vokst jevnt og trutt de siste ti årene. I 2018 ferdigstilles det siste byggetrinnet, og dermed er det nå aller siste mulighet til å sikre seg en Utvik-bolig med alle de økonomiske fordelene som medfølger.

Kjøper du bolig gjennom A. Utvik kan du søke om 80 prosent husbankfinansiering og få en unik trygghetsgaranti med på kjøpet. Det blir ingen forskudd, ei heller indeksregulering.

Her finner du boliger som passer inn i alle livets faser; lyse, funksjonelle, nøkkelferdige og innflytningsklare boliger. Og best av alt: de ligger sentralt til med Brakahaug, Skåredalen og Raglamyr som nærmeste naboer.

På Vassbrekke 9 er det nå kun én ledig bolig igjen, nr 204. Den er 64 kvadratmeter stor, og inneholder to soverom. Mer informasjon om den, finner du her.

På Vassbrekke 10 har du tre flotte boliger som fortsatt er til salgs. De varierer fra størrelse 84,8 – 108 kvadratmeter. Alle kan søkes finansiert gjennom husbanken, og du finner mer informasjon om dem her.

Ta kontakt med oss i A. Utvik for mer spørsmål om dette fantastiske boligprosjektet.