Midt i hjerte av Haugesund

To av våre mest populære boligprosjekt er Hollenderhaugen og Stadion Terrasse. Her finner du nøkkelferdige leiligheter med sentral beliggenhet og gunstig finansiering.

Hollenderhaugen kan du bo rimelig med rentekostnad fra kun 3.213 kroner per måned med husbankfinansiering.

Nøkkelferdige, lyse og romslige leiligheter – alle med universell utforming. I tillegg til lån i husbanken, er det også mulig å finansiere leiligheten gjennom A. Utviks unike LeieEie som du kan lese mer om her.

Av 56 ledige leiligheter fordelt på tre bygg, er det nå kun sju leiligheter for salg igjen. Alle boligene leveres med egen parkeringsplass i lukket garasjeanlegg, samt bod for lagring og sykkelparkering.

Stadion Terrasse, som nærmer seg byggestart, er det solgt og reservert elleve leiligheter allerede. Dette er et unikt prosjekt med beliggenhet kloss inntil Haugesund stadion. Her får du med på kjøpet panoramautsikt til den grønne matta, og alt som skjer på stadion, men kanskje viktigst av alt er den sentrale beliggenheten for dette prosjektet. Kort vei til naturen og enda kortere vei til sentrum.

Alle leilighetene er tegnet med fokus på gjennomtenkte løsninger der A. Utvik og arkitekt har lagt til rette for livskvalitet og komfort i et sentralt miljø.