– Nå sitter jeg fint i det

Lillian Førland vant en splitter ny sittegruppe som følge av at hun visste hvor A. Utvik leverer sentrumsnære leiligheter.

– Svaret var selvsagt Hollenderhaugen, Vardafjell og Hasseløy. Så nå sitter jeg fint i det her på terrassen min. Bare så synd det ikke er mere sol, ler Førland som legger til at hun ble helt satt ut da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet.

Det er ikke ofte hun deltar på konkurranser, enda sjeldnere at hun vinner. Men da hun først skulle vinne noe, gjorde hun det skikkelig – nemlig med en Shirley sittegruppe fra Hageland Bygnes og Raglamyr.

– Helt fantastisk. Stolene har allerede funnet veien ut på terrassen min, så nå satser jeg på en fin høst, sier hun fornøyd.

Hele 112 kommentarer fant veien inn på Facebook-siden til A. Utvik. Nesten alle hadde riktig svar, men det var dog viktig å nevne alle de tre stedene det bygges i Haugesund sentrum: Hollenderhaugen, Vardafjell og Hasseløy.

Fortsett å følge A. Utvik på Facebook – her er det alltid nye prosjekter på gang!

KONKURRANSEN: Over hundre kommentarer, enda flere likes og et titalls delinger. Det er tydeligvis mange som kjenner til A. Utviks prosjekter!