Nærhet til alt de drømmer om

– I tillegg er det vedlikeholdsfritt, og vi kan bare vri om nøkkelen før vi reiser på en av våre mange turer, smiler ekteparet Fremmersvik som til høsten flytter inn i en nøkkelferdig leilighet på Hollenderhaugen.

Det har gått et drøyt tiår siden Tove og Alf Fremmersvik satt med både hus, hytte og to digre hager som krevde stell året rundt.

– Vi maktet ikke å styre på begge steder, så da solgte vi huset, beholdt hytta og flyttet inn i leilighet på Karmøy, forteller de.

Leilighetslivet viste seg å passe dem perfekt, men de savnet begge å bo nærmere Haugesund sentrum. Da boligprosjektet Hollenderhaugen ble lansert, var ikke ekteparet Fremmersvik sene med å sikre seg sin drøm av en leilighet.

– Vi er begge pensjonister nå, og vil bruke minst mulig tid på oppussing og restaurering, og mer tid på å reise. Å kunne vri om nøkkelen og vite at andre tar seg av vedlikeholdet mens vi er borte, er fantastisk, sier Alf.

Lar gjerne bilen stå

Gjennom A. Utvik har de sikret seg en 75 kvadratmeter stor leilighet like ved Stadion. Ikke fordi de er over snittet interessert i fotball, men fordi de ønsker nærhet til sentrum, og muligheten til å komme seg dit ved å la bilen stå.

– Vi kan gå på kino, loffe rundt, handle og gå hjem igjen på bare få minutter, sier Tove forventningsfull.

– Og så kan vi stikke på kaien og ta en øl uten å tenke på å skaffe skyss hjem, smiler Alf.

Les også: Sikret egen bolig med LeieEie

De ser fram til å flytte inn i løpet av høsten uten å løfte så mye som en finger for å male eller sparkle. Alt er klappet og klart, og trolig vil de også feire sin aller første jul midt i hjertet av Haugesund dette året.

– Vi har gjort noen små endringer på kjøkkenet og byttet noen baderomsmøbler, men ellers er alt slik A. Utvik har tegnet og planlagt det, sier hun.

– Det er brukt gjennomgående flotte, gode materialer i bygget. Vi er storfornøyde og ser fram til å komme på plass, smiler de.

Uteområdet begynner også endelig å se ut som noe annet enn en byggeplass. Jord har kommet til, og er klar til å planeres ut for å bli grøntområde.

– Det gjør det hele litt mer virkelig. Vi nærmer oss dag for dag nå, sier Tove.

LeieEie og Husbank

Totalt er 41 leiligheter solgt og reservert på Hollenderhaugen som totalt skal huse 56 ulike familier når alle tre byggene står ferdig.

Mennesker i alle livsfaser har kjøpt leilighet like ved Stadion. Flere har kjøpt sin aller første bolig gjennom A. Utviks unike LeieEie-konsept, andre med husbankfinansiering.

–  Det skal være enklere for familier og enkeltpersoner som ikke har nok egenkapital til å kjøpe egen bolig, å sikre seg et hjem gjennom LeieEie, sier salgssjef hos A. Utvik, Kai Nordal.

LeieEie er et boligsosialt konsept tilpasset alle aldersgrupper. Etter fem år med leie har du spart opp nok egenkapital til å kunne kjøpe boligen.

Alle boliger er bygget med livsløpsstandard, og det kan søkes om husbankfinansiering.

Les mer om Hollenderhaugen på www.autvik.no, og ta kontakt med salgssjef Kai Nordal på 40402578 for å sikre deg din drømmeleilighet.