I hjertet av Haugesund

Perfekt beliggenhet med kort avstand til både by og natur. Drømmeleiligheten ved Hollenderhaugen står nøkkelklar allerede i høst.

Første byggetrinn består av tre bygg med til sammen 56 leiligheter. Av de er nå 37 solgt og reservert. Ikke så rart, når man vet at her kan man leve bilfritt hvis man vil, og likevel kjenne bypulsen i løpet av minutter til fots eller på sykkel. I tilknytning til Solvang skolekrets, og med kort vei til byheiene våre om du vil ut på tur.

Livskvalitet og komfort

Hollenderhaugen passer for folk i alle livsfaser og -situasjoner. Unge, eldre og alle midt i mellom. Leilighetene er tegnet og utformet av arkitektkontoret Vikanes og Bungum, og resultatet er blitt tre bygg med et moderne, arkitektonisk uttrykk.

Luftige, gode planløsninger kjennetegner alle leilighetene som kommer med veranda eller takterrasse i vestvendt retning. Praktiske løsninger i alle leilighetene som har adkomst til heis og parkering i eget garasjeanlegg og selvfølgelig med opplegg for lading av elbil. De luftige og fine uteområdene gjør at dette er en plass alle skal glede seg til å være.

Hoppbakke og folkeliv

Et bryllupsbilde med et hollandsk flagg på haugen var årsaken til at Hollenderhaugen ble hetende nettopp Hollenderhaugen. Den har blant annet fungert som utkikkspunkt og turområde og faktisk også som hoppbakke på femtitallet. Kalde vintre og interessen for skisport slo nemlig dype røtter i Haugesund, og raskt ble Hollenderkollen stedet der det skjedde. I 1958 bivånte over tusen mennesker unge menn på treski i luftige svev fra ”Kollen”.

Dessverre sørget milde vintre for at hoppinteressen regnet bort, og tiåret etter grodde både over- og underrenn igjen. Men fortsatt kan hoppbakken ses, og utsikten er den samme som for nærmere 70 år siden. Og igjen skal Hollenderhaugen bli stedet for begeistring og yrende folkeliv gjennom drømmeleilighetene i hjertet av Haugesund.

Husbank og LeieEie

Hollenderhaugen-leilighetene tilbys med inntil 80 prosent husbanklån. Med andre ord; nytt, sentralt og husbankfinansiert gjør at det å eie egen bolig både blir behagelig og økonomisk gunstig. Dagens krav om egenkapital kan for mange være vanskelig, men med Arne Utviks LeieEie-konsept får alle som vil mulighet til å komme seg inn på boligmarkedet.

LeieEie gir deg muligheten til å flytte inn i en splitter ny leilighet som du har rett, men ikke plikt, til å kjøpe når egenkapitalen er på plass.

Kontakt salgssjef Kai Nordal i A. Utvik AS for å sikre deg din drømmeleilighet i dag.