Tilpasset familiens utvikling!

For tre år siden fikk Gro oppfylt sin boligdrøm og sammen med samboeren stortrives hun i deres LeieEie leilighet. Om kun to år har de etablert egenkapital og kan da kjøpe leiligheten til redusert pris. Hun er lykkelig.

Nå er det derimot flere store ting på gang for det unge paret. Gro er gravid med tvillinger og snart blir de en familie på fire. Leiligheten de har nå blir litt i det minste laget, da de vil trenge ekstra soverom. Men hva kommer til å skje med egenkapitalen de har spart opp gjennom LeieEie, dersom de velger å flytte?

I motsetning til vanlig boligkjøp hvor det går mye penger til omkostninger når man skal skifte bolig, er LeieEie konseptet tilpasset familiens utvikling. Gro og samboeren kan dermed oppgradere til større leilighet underveis, og ta med opptjent egenkapital over i ny leilighet. På denne måten slipper de å avslutte avtalen og dermed starte forfra igjen.

45% av LeieEie kundene er samboer/gift og over halvparten av disse har barn.

A.Utvik tilbyr et bredt utvalg LeieEie leiligheter som passer til ulike personer og livssituasjoner. Gro og samboeren er snart klar for å flytte inn i sin nye leilighet hvor de kan begynne på et nytt kapittel i livet, med en bolig som passer akkurat deres familie og livssituasjon.

Arne